Zsírégető légzőkészülék. Vevő védelem

Masszírozó gép Relax Spin

zsírégető légzőkészülék fogyni zsírégetők nélkül

Legalább 1 darabot zsírégető légzőkészülék vásárolnod belőle. Termék elérhetőség: Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

boo fogyás

Termékleírás Ez a nagyszerű masszírozó 4 különböző masszázsfejjel biztosítja az Ön számára a kényelmet és lazítást. A Masszírozó hatékonyan nyugtatja a fájó izmokat, ráadásul a fogyásban is segít.

karcsúsító fehér jus

A készüléket speciálisan a vesék, a nyak, a vállak, a csípő és a combok masszírozására tervezték. Elősegíti az izomszövet meglazulását és hasonló hatást idéz elő, mint a nyirokmasszázs megszabadítja a testet a felesleges víztől. A készülékkel 2 különböző sebesség és 4 zsírégető légzőkészülék program áll rendelkezésére. Testéről 4 komplex programmal gondoskodhat: Zsírégető légzőkészülék masszázsfej - megszabadítja a nyak- váll- és hátfájástól.

zsírégető légzőkészülék

Hullámos masszázsfej - segít a zsírégetésben, megszabadítja a narancsbőrtől. Görgős fej - feszesíti a bőrt. Mikrohámlasztós fej - eltávolítja az elhalt hámsejteket a lábról.

hogyan éget zsírt, mint a cukrot félúton a fogyás

Különösen ajánlott a használata, hogyha: láb- váll- csípőfájdalom gyötri sportol és minden nap legalább 30 perces masszázsra van szüksége munkahelyén egész nap ül.

Hasonlóhozzászólások