Xojane fogyás

Ez az Anorexia Survivor bátran leállt a Body Shamers-ről az Instagram-on - Blogok -

súlycsökkenés több mint 40 winnipeg

Nőgyógyászhoz ment, aki közölte vele, hogy gyakorlatilag nincs hüvelye… Cosmopolitan. A tininek 14 évesen jött meg először a menstruációja, xojane fogyás már akkor kísérletezett a tamponnal, de nem sikerült felhelyeznie, ezért maradt az intimbetéteknél.

Azonban hiába próbálkozott egy órán keresztül, ismét kudarcot vallott, és elkeseredetten üzent a barátnőjének, hogy nem tudja felrakni magának xojane fogyás tampont, ezért nem megy a strandra.

xojane fogyás

A BFF-je erre viccből átküldte néhány orvosi honlap linkjét, ahol a hüvely felépítéséről írtak néhány fotó kíséretében. Miután megnézte a képeket, rájött, hogy valami nagyon nincs rendbe vele, és anyukájától kért tanácsot, aki elvitte egy nőgyógyászhoz.

A nővér először annyira meglepődött, hogy behívott egy másik orvost, aki aztán közölte, hogy nincs xojane fogyás.

elveszítheti hüvelyk anélkül, hogy lefogy

Az orvosok azonnal meg akartak műteni, de anyukám, aki szigorú katolikus, nem engedte. Nem tudom, talán azt hitte, hogy ha eltávolítják a szűzhártyámat, rögtön mindenféle pasival ágyba bújok xojane fogyás. Egy hét után sikerült rábeszélnem az operációra, és végre úgy élhetek, mint minden normális lány, bár tampont azóta se használtam és nem is szexeltem.

az élő élet veszít zsírt

Hasonlóhozzászólások