Ultra karcsúsító. TERMÉKLEÍRÁS

Yves Rocher Minceur Botanical Slimming Key Karcsúsító Koncentrátum

ultra karcsúsító

Masszázs Stresszoldás Az Új Futura Pro készülék az Ön egyéni adottságai alapján készíti el az optimális kezelési tervet, összehangolva az Ön test-és arckezelési igényeivel. A speciális kezelés optimalizáló computer több mint ezer programlehetőség és 44 trofikus jelforma közül választja ki ultra karcsúsító leghatékonyabb jelsorozatokat és program fázisokat az Ön számára, a koncentrált és hosszútávú eredmények elérése érdekében.

test karcsúsító kávé lefogy 70- nél

A csatlakozókban elhelyezett rózsa kvarc kristályok kromoterápiás lágy borostyán-sárga fénye megnyugtatja Önt, javítja közérzetét, ayurvédás bioenergia feltöltődése javítja szellemi és fizikai állapotát. Kezelhetjük külön a testet, vagy külön az arcot, azonban ezt akár egyidejűleg is megtehetjük.

A perces kezelési idő alatt egyidejűleg és külön beállítható formában Ön komplex ultra karcsúsító testre szabott arcemelő és fiatalító programokat kaphat, a kiválasztott testkezeléssel egyidőben.

nézni a zsírégetést hogyan 2 éget zsírt

Multi-testkezelések Lehetőség van olyan kezelések összeállítására, amelyek egyidőben akár hat különböző testterületen has és derék, combok, fenék és csípő, hát, vádlik, mellek és karok hatnak. Természetesen az egyes területek kezeléséhez különböző programokat állíthatunk be. Arckezelések A plasztikaisebészet nélküli face lifting és arcfiatalító kezelések gyengéd arc-izom torna lépései a felszíntől a mély tartóizom struktúrákig hatva megszüntetik a petyhüdséget,helyreállítják az arc karaktert, csökkentik az arc ráncait,feszessé és rugalmassá teszik a bőrt.

lehetséges, hogy lefogy 2 hónap alatt

Hasonlóhozzászólások