Srác fogyás

srác fogyás

Te mikor vágsz bele a fogyásba?

Nem fért be a körhintába a túlsúlyos férfi, ezért lefogyott 92 kilót

György 3 év alatt közel 45 kg-ot fogyott, ezzel teljesen megváltoztatva testét, életmódját és gondolkodását. A motiváció adott, Te mikor vágsz bele?

fogyni vagy fogyni

A fogyás fejben dől el — tartja a mondás. Az agyunkat nem egyszerű átkapcsolni, és sokszor nagyon nehéz magunkat rávenni, hogy sportolni kezdjünk, vagy lemondjuk olyan finom dolgokról, amik boldogsággal töltenek el.

Nem vitatom, hogy fogyni egyszerű dolog lenne és aki kipróbált már valamilyen diétát, az tudja, hogy sok kitartással és lemondással jár. Az életmódváltás a legjobb megoldás, mert ezzel fokozatosan lehet átformálni sport és étrend segítségével a testet.

Farkas Kitti Attilával régebben kezdtem el dolgozni és nagyon szép sikereket ért el. A célhoz azonban úgy tűnik a saját programom juttatja el, így az ő sikertörténetének kétszeresen is örülök. Egy hónap alatt 5 kilogrammtól szabadult meg, ennek a fele zsír! Gratulálok Attila, így tovább!

Ha megszületett az elhatározás, akkor viszont már csak kitartónak kell lennünk, srác fogyás a siker nem marad el. Fogyás Szerencsésnek mondható Kiss György is, a 20 éves szakedzői tanulmányai kezdetén álló srác, aki 3 év alatt közel 45 kg-ot srác fogyás, ezzel teljesen megváltoztatva testét, életmódját és gondolkodását.

Norbi csodát tesz a 300 kilós tinivel: Így halad a fogyás

A vele készített interjúban elmondta, hogy mik azok a dolgok, amin változtatott és srác fogyás az, ami még a mai napig motiválja abban, hogy egyszer egy sikeres testépítő legyen. PEAK: Mikor és hogyan kerültél szorosabb kapcsolatba a sporttal, az egészséges életmóddal? KISS GYÖRGY: ban körülbelül kg-ot nyomtam, ez nagyon megbélyegezte a mindennapjaimat, nem kaptam magamra srác fogyás, az emberek lenéztek, sikertelen voltam az életben és az iskolában is, minden téren nehézséget jelentet.

Rájöttem, hogy ez az életmód nem vezet semmi jóra és eljött az ideje, hogy gyökeres változásokat hozzak. Elhatároztam, hogy teljesen átalakítom magam. Jobb ember akartam lenni, testileg is és lelkileg is.

3 elengedhetetlen dolog a fogyáshoz a saját példámon keresztül | SportIN Card

Srác fogyás fogyás otthon a melléképületünkben egy edzőteremnek alig nevezhető dolgot, de a célnak teljesen megfelelt. Rengeteg zöldség került bele az étrendembe paprika, paradicsom, uborka, káposzta, stb. A szénhidrát bevitelemet pedig próbáltam lecsökkenteni napi g-ra és az is inkább csak rizsből meg zabból állt.

  • 75 kilót fogyott ez a srác, fantasztikusan néz ki | vekakft.hu
  • 15 elképesztő és motiváló nagy fogyás – előtte-utána fotók | nlc
  • Hogyan adj le több, mint 20 kilót?
  • Legjobb karcsúsító ruhák
  • Ez a srác egy évig csak pizzát evett. Így néz ki most: - vekakft.hu
  • Magyarország igen előkelő helyet vívott ki magának az elhízottak arányával foglalkozó világranglistán.
  • Ezért úgy döntött, hogy változtat az életmódján, és így 10 hónap alatt 75 kilótol szabadult meg!

PEAK: Kezdetben mennyit edzettél, milyen gyakorisággal? De szerintem mindez volt az, ami miatt körülbelül fél év elteltével már csak 73 kg voltam. PEAK: Miért nem álltál le ekkor, hiszen ekkor már megszabadultál több mint 45 kg-tól?

  • Közel 60 kilót fogyott egy srác a Dance Dance Revolutionnel
  • Diéták 0 Néha a legkülönösebb események kellenek ahhoz, hogy változtassunk az életünkön.
  • Fogyás és az életminőség

Utáltam tükörbe nézni, többet akartam. Srác fogyás foglalkoztam semmivel sem és mások véleményével sem.

Csak hordtam magammal a dobozokat a kajáimmal nap, mint nap. Ettem az iskolában, ettem a buszon, bárhol voltam mindig megoldottam az étkezésem.

sovány bab zsírégető kupon

Innen pedig már egyenes volt az út a testépítés felé. Napról-napra jobban megismertem magam és a sportot, ami a jövőm.

Közel 60 kilót fogyott egy srác a Dance Dance Revolutionnel

PEAK: Miben változtál meg a külsődön kívül? Rájöttem, hogy a kemény munka mindig kifizetődő. Csak akkor lehet elérni srác fogyás srác fogyás élet bármely srác fogyás, ha azt szenvedéllyel csinálod és hiszel magadban… De a hit és az srác fogyás nagyon kevés.

Tenni kell érte! PEAK: Voltak olyan pillanatok, amikor azt érezted, hogy feladod az egészet és nem folytatod tovább? Az évek során mindennap megnéztem magam a tükörben és még most sem azt látom, amiről álmodtam, így ez azért egy kicsit visszatartott.

93 kg lett. Maradhat?

Viszont ez akkor is és most is motivál, hogy még többet hozzak ki magamból, még nagyobb súlyokkal dolgozzak és hogy még keményebben tegyem oda magam az edzések során. De szerintem a sporthoz pontosan ez az ami szükséges, a minimális elégedetlenség, mert így mindig vannak rejtett tartalékok, amit ki tudsz magadból hozni.

srác fogyás

És ne várjanak csodát egyből, hanem hosszabb távon sokkal nagyobb és jobb eredményeket érhetnek el. PEAK: Mi a terved a jövőre nézve?

lefogyhat magának a kiszáradásnak köszönhetően súlycsökkentő táborok felnőttek számára massachusettsben

Most pedig egy srác fogyás projekten dolgozom, amivel másoknak is szeretnék segíteni, ezzel jobbá téve az életüket, de erről majd picit később: Ha valaki szeretne többet megtudni Györgyről, vagy kérdése lenne hozzá, akkor keresse fel a Facebook-on vagy az Instagram-on, ahol egyébként rendszeresen megoszt követőivel egy-két jó tanácsot, ha ilyen jellegű vállalkozásba szeretnének belekezdeni, mint ő.

Gyurit itt eléred:.

Hasonlóhozzászólások