Rosszul lefogy, Látványosan lefogyott Pataki Zita

Pensares em Revista

rsp quadralean fogyás

Linda a -nak elmesélte, hogyan telik egy napja a lakása fogságában, és a fogyása titkát is elárulta. Amikor a barátaimmal elmegyünk a Balatonra, vagy a tengerpartra, azonnal előkerül egy kis fagylalt, grillezzünk, beindul a sütés-főzés. Most viszont egyedül vagyok és bár főzök magamra, valahogy vannak napok amikor azt veszem rosszul lefogy, alig ettem valamit.

fogyni rugalmasság egészséges testsúly elvesztése két hónap alatt

Persze ez nem épp a legjobb, egészség szempontjából, de igyekszem odafigyelni. A glutén és laktóz érzékenységem miatt nagyon oda kell figyelnem magamra. Szerencsére időben elmentem az orvoshoz, aki megállapította, rosszul lefogy az érzékenységem miatt voltam korábban sokszor rosszul: kipattogzott a bőröm, bevizesedett a testem.

rosszul lefogy

Az internetre posztolt rosszul lefogy magukért beszélnek, szó mi szó, így is nagyon csinos. Mostanság éjszaka szoktam dolgozni és tanulni is.

rosszul lefogy

Amit lehet online, otthoni munkavégzés mellett megoldom az éjszaka leple alatt, így nem kell reggel korán felkelnem. Amikor dél körül felébredek, jöhet a jóga, az edzés, egy kis telefonos kapcsolattartás a rokonokkal, barátokkal és máris vége a napnak.

Hasonlóhozzászólások