Pillecukor fogyni

Mályvacukor - Pillecukor - Marshmallow - Anya főztje

Hozzászólások 14 Nemrég meséltem, hogy itthon járt Kanadában élő barátnőm, Eszter, aki néhány helyi sajátossággal lepett meg.

pillecukor fogyni enni több zsírt éget

pillecukor fogyni Hozott többek között egy zacskó marshmallow-t, azaz mályva- vagy pillecukrot, nem tudta, hogy nálunk is kapható, mert itthon sosem vetemedett ilyesmi megvételére.

Most is csak azért hozta, hogy mivel úgyis rengeteget grillezünk, illetve szalonnasütünk, próbáljuk ki a pillecukrot is nyárson, hogy tudjuk, min élnek az amerikai gyerekek, amikor barbecue-parti van.

Egy szóban összefoglalva: rettenetes. A pillecukor amúgy is a tűrőképességem pillecukor fogyni túl van, mivel nem más, mint habosított cukor, esetleg némi ételfesték amit Eszter hozott, az fehér voltmeg adalékok.

pillecukor fogyni

A házilag készítettben legalább az utóbbi csoport nincs benne, az annyival jobb. De akkor is csak cukor… Nem is értem körülötte ezt az őrületet, komolyan. Nos, ráhúztuk a pillecukrokat a nyársra, kívülről karamellizáltuk kissé, de nem lett ám ettől roppanós, nem, lágy maradt, a közepe meg olyannyira meglágyult, hogy volt, amelyik egyszerűen lefolyt a pillecukor fogyni, mert nem figyeltünk eléggé.

kell valami, hogy segítsen nekem a fogyásban 3 kg súlycsökkenés 2 hét alatt

Aztán, amikor tisztítani próbáltuk a nyársakat, végül a parázsba kellett állítani, hogy leégjen róluk a ragacsos cukormassza. A cukor a gyerekeknek sem ízlett.

matricák fogyás fogyás és bph

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is. Ha tetszett, amit pillecukor fogyni, oszd meg az alábbi gombok segítségével.

fogyni nascar

Köszönöm:- Oldal ajánlása emailben.

Hasonlóhozzászólások