Oprah karcsú

Az állam a csodát ígérő termékek legnagyobb vásárlója, de azért jut még neked is

A műsorvezetőnő az elmúlt két év alatt összesen 18 kilót szedett fel.

hogyan lehet elveszíteni a felső hátsó zsírt

A Barack Obama elnöki beiktatására alkalmi ruhát válogató Oprah Oprah karcsú csalódottan szembesült azzal, hogy az oprah karcsú két évben 18 kilót szedett fel, s így oprah karcsú a 90 kilót. A televíziós műsorvezető az évek során sohasem csinált titkot testsúlyának változásaiból, és az O magazin legújabb számában ismét őszintén vallott ezzel kapcsolatos érzéseiről.

fogyás jennings la hit zsírégető

Nem tudom elhinni, hogy ennyi év után, s annak tudatában, hogy mit kell tennem, még mindig a súlyom a téma. Karcsúbb énemre nézve azt kérdem magamtól: hogyan hagyhattam, hogy ez megint bekövetkezzen?

fogyás kínál

Amikor felfogtam,  hogy 90 kiló vagyok, annyira dühös lettem, hogy válogatás nélkül mindent összeettem", ismerte el az 54 esztendős, Amerika legbefolyásosabb tévés személyiségének tartott Oprah. Rájött, hogy többé nem is karcsú, hanem inkább erős, egészséges és fitt akar lenni. A testtömeg-indexe azonban 31,8, ami a hivatalos mérce szerint azt jelenti, hogy bizony túlsúlyos.

mod grf 1 29 zsír veszteség

A túlsúlyos embereknél pedig a szakértők szerint nagyobb a kockázata az olyan krónikus állapotok kialakulásának, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség vagy a magas koleszterinszínt.

A műsorvezető húsz évvel ezelőtt még sikeresen és gyorsan le tudott fogyni: szigorú diétával 30 kiló túlsúlytól szabadult meg, ezt pedig azzal ünnepelte meg, hogy egy ugyanekkora tömegű hájat gurított be show-műsorába egy kis kerekes kocsin.

boo fogyás

Az éhezés azonban nem jött be neki, s bár sportolt előbb maratont futott, aztán személyi edzőt fogadotta kilencvenes évek végére csaknem mind a 30 kilót visszahízta, bár akkor is bizonygatta, soha nem akar és nem oprah karcsú fog fogyókúrázni.

Hasonlóhozzászólások