Meridián fogyás, fogyás | Kínai-medicina

Ezeket a pontokat nyomd meg a testeden és beindul a fogyás | Femcafe

orbera fogyás közel hozzám

A testünket átszövő, szabályos és logikus rendszert meridián fogyás energiapályákat hívjuk meridiánoknak, melyekben a Chi Qi áramlik. Megbetegedés esetén ezeken a pályákon az energia nem tud megfelelően áramlani, így energia többlet, vagy hiány lép fel.

Ezeket az energetikai felborulásokat, tudjuk kezelni és harmonizálni az akupresszúrás kezelés során. Testünkben 12 fő meridián és számos mellék meridián található, behálózva a teljes testünket. A 12 főmeridián meridián fogyás 6 Yin és 6 Yang meridián pár létezik, melyek mindegyike az 5 fő elem közül Fém, Víz, Föld, Tűz és a Fa az egyikhez kapcsolódik.

meridián fogyás

Az akupresszúrás kezelés fizikailag mérhető, bizonyított, elismert gyógyító technika. Az akupunktúrás pontokon, melyek a fő- és mellék meridiánokon helyezkednek el, itt a bőr ellenállása meridián fogyás kisebb.

fogyni betegszik penicillin vk fogyás

Kezelésük során többek között endorfin szabadul fel meridián fogyás szervezetben, mely a gyógyulás mellett jó közérzetet is eredményez. Az akupresszúra és lézer meridián fogyás működése megegyezik az akupunktúráéval, azonban tű nélküli ingerlés történik a kezelések során, így teljesen fájdalommentes.

A fentebbi 6 stimuláló módszer hatására létrejövő inger a bőrből, az idegek közvetítése által a gerincvelőbe jut, és onnan egy összetett pályahálózaton keresztül fejti ki a hatását azon a részeken, amelyekkel az ingerelt akupunktúrás pont kapcsolatban áll.

hogyan lehet egy öreg ember fogyni? napi fogyási szokások

A bőrből az inger a gerincvelőbe, majd onnan a zsigerekhez, szervekhez fut, a gerincvelői reflexív egy szakaszán, így fejtve ki gyógyító hatását.

Hasonlóhozzászólások