Meridiák fogyás, Fogyás akupresszúrával | Dundi Angyal

Valóban segíti a fülakupunktúra a fogyást?

A testünket átszövő, szabályos és logikus rendszert alkotó energiapályákat hívjuk meridiánoknak, melyekben a Chi Qi áramlik.

LIV 52 zsír veszteség zsírégető italokhoz

Megbetegedés esetén ezeken a pályákon az energia nem tud megfelelően áramlani, így energia többlet, vagy hiány lép fel. Ezeket az meridiák fogyás felborulásokat, tudjuk kezelni és harmonizálni az akupresszúrás kezelés során. Testünkben 12 fő meridián és számos mellék meridián található, behálózva a teljes testünket.

meridiák fogyás nem veszítheti el az utolsó kis zsírt

A meridiák fogyás főmeridián közül 6 Yin és 6 Yang meridián pár létezik, melyek mindegyike az 5 fő elem közül Fém, Víz, Föld, Tűz és a Fa az egyikhez kapcsolódik. Az akupresszúrás kezelés fizikailag mérhető, bizonyított, elismert gyógyító technika.

meridiák fogyás

Az akupunktúrás pontokon, melyek a fő- és mellék meridiánokon helyezkednek meridiák fogyás, itt a bőr ellenállása mérhetően kisebb. Kezelésük során többek között endorfin szabadul fel a szervezetben, mely a gyógyulás mellett jó közérzetet is eredményez.

Az akupresszúra és lézer meridiák fogyás működése meridiák fogyás az akupunktúráéval, azonban tű nélküli ingerlés történik a kezelések során, így teljesen fájdalommentes.

fogyni 22 éves nő

A fentebbi 6 stimuláló módszer hatására létrejövő inger a bőrből, az idegek közvetítése által a gerincvelőbe jut, és onnan egy összetett pályahálózaton keresztül fejti ki a hatását azon meridiák fogyás részeken, amelyekkel az ingerelt akupunktúrás pont kapcsolatban áll. A bőrből az inger a gerincvelőbe, majd onnan a zsigerekhez, szervekhez fut, a gerincvelői reflexív egy szakaszán, így fejtve ki gyógyító hatását.

A rebarbara jó a fogyáshoz

Hasonlóhozzászólások