Medence fogyás, Zsírégetés a medencében – úszás nélkül

Jakuzzizás közben fogyni? - Igenis lehetséges! | Femcafe

Használd ki a medencét, és égess egy kis zsírt anélkül, hogy úsznál! Biciklizés Nem csak a szárazföldön remek zsírégetés a kerékpározás, ugyanis ha a medence szélének támaszkodva, a vízben végzed el a lábaddal a kerekező mozdulatokat, azzal még jobban megdolgoztatod a hasadat, a vázizmaidat, a válladat és a lábadat.

medence fogyás

Bónusz azonban, hogy az ellenállás ellenére is kíméled az ízületeidet. Dupla lábemelés Dőlj hátra a medence széléhez háttal, lassan emeld fel a kinyújtott és egymás mellé szorított lábaidat, amilyen magasra csak tudod, és tartsd őket tökéletesen egyenesen és egymás mellett.

medence fogyás

A víz még jobban megnehezíti a dolgodat, mivel folyamatosan harcolnod kell az ellen, nehogy lesüllyedjenek a lábaid ha túl nehéz, ülj a medence szélére, és úgy próbáld meg kivitelezni a gyakorlatot.

Békaugrás A medence fogyás pozícióhoz tedd csípőre a kezedet, hajlítsd be a térdeidet, hogy kifelé álljanak, a két sarkad pedig egymás felé nézzen.

A törlés kéréséig

Ugorj fel olyan magasra a vízből, amennyire csak tudsz, majd a kezdő pozícióban érj medence fogyás. Minél mélyebbre süllyedsz a vízben, annál jobban formálod a feneked és a belső combizmaidat ha még hatékonyabban akarod végezni a gyakorlatot, akkor legyél gyors, és az ismétlések között ne tarts pihenőt.

medence fogyás

Sífutás Ugorj a lábaddal dinamikusan előre-hátra, miközben a fogyás fokozó ital ellentétes irányba mozgatod, mintha síelnél. Az első lábad legyen behajlítva, a hátsó pedig nyújtva mint a kitörésnél.

medence fogyás

Minél mélyebbre ereszkedsz a vízben, annál nehezebb a gyakorlat kivitelezése. Vízibalett Támaszkodj a medence szélére, és felváltva emelgesd oldalra minél magasabbra a lábaidat a vízben egyszerre csak egyet. Ezek a lábemelések a víz ellenállása miatt jóval nehezebbek, mint az aerobik órán, viszont éppen ezért hatékonyabbak is, főleg, ha sok medence medence fogyás egyre magasabbra emeled a lábaidat.

Létrázás Ha eleget erősítetted az alsótestedet, ragadd meg a korlátot ahol beereszkedsz medence fogyás vízbeés csak a két kezed segítségével húzd fel magad a vízből. Lassan végezd a gyakorlatot, és ismételd meg.

medence fogyás

Ez a gyakorlat sokat segít azoknak, akik nem tudnak húzódzkodni, mivel a víz miatt könnyebb a test, azonban a medence fogyás így is hatékonyan elsajátítható. Medence fogyás változtatod a fogást a korláton, azzal különböző izomcsoportokat mozgatsz meg.

Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban. Szerencsére nincs ilyen problémám. Ha kímélni akarod az ízületeidet, akkor is jó az úszás, de pont a lazasága miatt nem túl hatékonyan fogyaszt.

Ha a tenyereid feléd néznek, a bicepszed dolgozik, ha kifelé, vagy oldalt, akkor a hátad és a vállad végzi a munka nagy részét. Kapcsolódó cikkek.

Lehetséges-e úszással fogyni? Az úszás azért kedvelt sport, mert még egy túlsúlyos medence fogyás is igazán könnyűnek érezheti magát, másrészt pedig tökéletesen átmozgatja az egész testünket és jól el lehet benne fáradni. Sokan megfogadjuk így év elején, hogy az idei év más lesz és ebben az évben tényleg ledobjuk azt a felesleget, amit évek óta hordozunk magunkon. Medencét szeretnék Szakemberek szerint a fogyás csupán két dolgon múlik!

Hasonlóhozzászólások