Karcsúsító köpölyözés

fogyasztas - awellnessmasszazs

karcsúsító köpölyözés

Karcsúsító, celluit masszázs kézi vákuum köpölyözéssel A mai szó használatban vákuummasszázsnak is nevezik, ami nagyon hatásos a narancsbőr ellen. A celluit vagy narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak, ezzel lassítva a vérellátást és a nyirokkeringést. A karcsúsító köpölyözés telített nyirok halmozódik karcsúsító köpölyözés a szövetek között és ezáltal a bőr felszíne rücskössé és gödrössé válik.

ut egészségi fogyás

A köpölyös masszázs rendkívül hatásos, a kezelés során kitágulnak az erek, felgyorsul a vér-és nyirokkeringése, tehát javul a bőr anyagcseréje, a kezelés hatására csökkennek a lerakódások a nemkívánatos testrészeken, így a bőr simábbá válik. Itt speciális krémeket használunk, ami, tovább fokozza a karcsúsító köpölyözés hatékonyságát.

KÖPÖLYÖZÉS

A kezelések után sok folyadékot napi literkell fogyasztani, hogy a felszabadult méreganyagok eltávozhassanak a szervezetből, ezáltal feszesedik a bőr. A kezelés alatt illetve utána a várt eredmény a masszázzsal, az étrenddel, életmód megváltoztatásával, valamint a napi liter folyadék bevitellel érhető el.

hogyan lehet lefogyni, egyszerű és egyszerű

Kezelés eredménye:.

Hasonlóhozzászólások