Fogyás Magyarország, Csökkent az egy nőre jutó termékenységi arányszám is. Igaz, kevesebben is haltak meg.

fogyás Magyarország

Igaz, kevesebben is haltak meg.

fogyni személyek

A KSH friss közleménye szerint januárja és novembere között a születések száma 1,5, a halálozásoké 0,8 százalékkal kevesebb volt, mint azonos időszakában. Ezért a természetes fogyás 0,9 százalékkal, fővel nőtt január-novemberéhez képest.

fogyás Magyarország

Január és november fogyás Magyarország 81 ezer gyermek jött világra, ami el kevesebb az előző év adataihoz képest. A teljes termékenységi arányszám egy nőre számított becsült értéke 1,48 volt a első tizenegy hónapjára számított 1,hoz képest. Ebben az időszakban ezer en haltak meg, mal kevesebben, mint fogyás Magyarország évvel korábban.

fogyás Magyarország távolítsa el a zsírt a marhapörköltből

Az élveszületések száma nagyobb mértékben mérséklődött, mint a halálozásoké, ennek következtében a természetes fogyás a első tizenegy havi 36 vel szemben 36 fő volt. Ez 0,9 százalékos növekedés.

fogyni egy hétig inni fogyás megáll a vágy

Az adatok szerint 61 pár kötött házasságot, ami jelentősen, 27 százalékkal több az egy évvel korábbinál. A Kitértek arra is, ezer lakosra 9,1 élveszületés és 13,2 halálozás jutott, mindkettő 0,1 ezrelékponttal alacsonyabb volt a Mindezek következtében a természetes fogyás 4,1 ezrelékes érteke változatlan maradt. fogyás Magyarország

fogyás Magyarország

A házasságkötési arányszám 6,9 ezrelék volt, 1,5 ezrelékponttal több a fogyás Magyarország értékhez képest - írták. Közölték fogyás Magyarország csak a tavaly novemberre vonatkozó adatokat is: gyermek jött világra, ami 52 újszülöttel, 0,7 százalékkal kevesebb, mint novemberében. Ebben az időszakban ember vesztette életét, elhunyttal, 6,7 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál.

legjobb férfi fogyás kiegészítő félúton a fogyás

A születések száma kisebb mértékben csökkent, mint a halálozásoké, ennek következtében a havi természetes fogyás a A házasságkötések száma nagymértékben fogyás Magyarország, pár lépett frigyre, ami százalékkal, al több a novemberi adatnál. Nyitókép: Pixabay.

Fókuszban - a népességfogyás, az Eu és Magyarország kapcsolata és Móraváros 2019.02.26.

Hasonlóhozzászólások