Fogyni judo

fogyni judo
  • A nők legjobb zsírégetője
  • Omni a fogyás

Kezdőlap » Hírek » Fagyasztás, fogyókúra, judo Fagyasztás, fogyókúra, judo Boros Bence a PTE sportszervező szakos, másodéves hallgatója, egyben a Kaposvári Judo Klub 66 kilogrammos versenyzője, élete első felnőtt VB-jén a legjobb 32 közé került, van esélye az olimpiára kijutni, ben fogyni judo volt a PTE férfi sportolója.

Igen, de Magyarországon még első éves felnőttnek számítok. Mire vagy a legbüszkébb? Az összes érmemre, tudom, hogy mekkora munka van mögötte. Kiemelhetném az Európa Kupa aranyérmem, vagy két ezüstöm is van felnőtt versenyről.

Tizenhatszoros magyar bajnok fogyni judo egyéniben és csapatban. Az Universiade miatt fáj a szívem, hogy nem sikerült érmet nyernem, csak ötödik lettem. Fogyni judo sportolók a kudarcokról olyanokat mondanak, hogy fellocsolták a füvet, nem tudtam koncentrálni… A judoban a fogyásra lehet kenni a bajokat?

A focistáknál csúszik a fű… Meg minden fejben dől el. Ha meccs közepén begörcsöl az alkarom, akkor is muszáj a kezemet használni, ha fáj. A fájdalmat megpróbáljuk kizárni. Van, hogy eltörik az ujjunk meccs közben. Megyünk tovább!

Kapcsolódó kérdések:

Volt ilyesmiben részed? Mutatóujjam is eltört már, és az összes lábujjam. Az első bajnokságom előtt a jobb nagylábujjam tört el, beragadt két szőnyeg közé edzésen és… És ezt koncentrálással ki lehet zárni? És a fagyasztó fogyni judo is használ vagy fél percig.

Judo edzes

Ez a focistáknál is csodaszer. Bármit képes gyógyítani… Három mozdulatig használ, utána végig lüktet a lábam. De visz az adrenalin. Nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, ha győzni akarok. A lányok is mindig fogyókúráznak, akár a sportolók.

Ha rád nézek, nem sok felesleget látok. Fogyni judo egyáltalán fogyasztanod? Hat-hét kilót kell majd leadnom. Ha odafigyelek a táplálkozásra, két kiló simán lemegy. Tegyük fel két hét múlva verseny lesz. Mit csinálsz? Egy hét alatt szoktam lefogyni kilót. Vízre szükségünk van, de abból lehet veszteni. Fokozatosan veszek vissza a vízfogyasztásból.

Könnyen emészthető ételt fogyasztok, szárnyast, rizst. Kisorsolnak, vagy sem. Mennyire embertelen ez a fogyasztás?

karcsú test, természetes zsírégető

Szellemileg nehéz. Képzeljed el, hogy a fogyni judo jóízűen kajálnak előtted. Egészségtelen is. Volt olyan nyaram, hogy végig versenyeztem, ezért minden hétvégén fogyasztottam. De súlyt tartani könnyebb, mint leadni. Az olimpia a cél?

Az lenne, de tanulok is. Sok versenyre kellene mennem.

p g fogyás

De diplomát is szeretnék a kezembe, mert a sport karrier véget fog érni. Nem 40 évesen szeretnék tanulni. Rengeteget utazok, alig látom fogyni judo családot, a barátnőmet. Egy fenékkel ülök négy lovon. Nagyatádon élek, Kaposváron judózom, Pestre kell járni a válogatottság miatt, edzőtáborok… A klub nem tud fizetést adni, a versenyzésem támogatja anyagilag, a szövetség pedig csak eredmények után tud fizetni.

Az Universiade nem sikerült, így most ők nem tudnak támogatni, de ha eredményem lesz, akkor változni fog a helyzet. Addig saját zsebből is finanszírozom a versenyeket.

Veszélyes kikapni? Rossz úgy felmenni a szőnyegre, hogy teher van a vállamon. Így nehéz teljesíteni. Felnőtt világbajnokságon jól mutatkoztam be, ott a 8 közé kerülésért vívott kaptam ki. Megálltam egy metabolikus fogyás opelika fogyni judo s azt használta ki az ellenfél, el is estem… Bocsánat, hogy közbevágok, de ez az önmarcangolás, tized, századmásodperceken való sajnálkozás mennyire rész a sportnak?

Ízekre szeded a hibákat ezerszer?

vmax fogyás

Nekem ez egy nagy trauma volt. Két hétig nem tudtam judózni rendesen. Mindenkivel összevesztem, még a családban is. Gyűlöltem edzeni… Hányingerem lett a sporttól. Elegem lett abból, hogy mindent feláldoztam… Idén lesz 17 éve hogy elkezdtem. Kapásból két típust tudok felidézni a küzdősportból.

A jófiút és a svihákot. Mindenkiben van csibészség, még a jófiúkban is, de nem mindegy, hogy hol jön ki. Abszolút jófiúnak tűnsz, mégis miben vagy te csibész?

A szüleim azt mondják, hogy túl jó fogyni judo, romantikus alkat, nem szeretek megbántani másokat. Ha beleütnek a szemembe, vagy orrba vágnak, nem szeretem visszaadni. A mai küzdősport nem ilyen. Ha lekerülsz földre, rád hasalnak, a bírók már nem fogyni judo, hogy belenyúlnak az orrodba és már tépik is fel, fogyni judo füledbe fúrnak az ujjukkal, akupresszúrás pontokat nyomnak meg, hogy ne tudj védekezni… Visszafeszítették a térdem egyszer — ez tilos — de még azon a meccsen megtoroltam.

Sosem akartad feladni?

Jelenlegi hely

Egyszer egy gerincfeszítést csináltak rajtam — ez is szigorúan tilos — és sérvet kaptam. Le se léptették az ellenfelem. A bírót sem tiltották el. A bal lábam akkor kikapcsolt. Fogyni judo tudtam ugyan, de nem éreztem vele fogyni judo, se hideget, se meleget. Csiklandozhatták is akár.

Hasonlóhozzászólások