Degrassi fogyás

degrassi fogyás

Kivitelezés Tadászanából kilégzésre hajolj előre uttanászanába, innen kilégzésre lépj hátra a bal lábaddal, és emelkedj harcos 1-be   jobb térd elöl hajlítva a boka felett, lábszár így merőleges a talajra, karokat emeld magastartásba, tenyerek egymás felé néznek.

fogyás tanácsadó gurgaon fogyás menstruációs rendellenességek

Kilégzésre kezdd el elemelni a bal lábad a talajról, miközben süllyeszted a törzsed elöl, engedd egészen addig, amíg párhuzamos lesz degrassi fogyás talajjal.

A karokkal előre nyújtózz, a bal sarokkal pedig hátrafelé, mintha lenne mögötted egy fal, amit el szeretnél tolni.

degrassi fogyás jacuzzi zsírégetés

Degrassi fogyás aktívan mindkét láb izmait, és kezdd el kinyújtani a jobb tartó lábad, ahogy a balt emeled, de ne feszítsd túl a térdet.

Legyen a törzsed és a bal degrassi fogyás a talajjal párhuzamos de ne emeld magasabbra a lábad a csípőnél! A köldököt szívd be a gerinc felé, ha a hasizmokat így aktívan tartod, véded a gerinced alsó szakaszát.

Nyújtózz saroktól a kézujjak végéig, de a nyakad maradjon laza, ne feszítsd hátra a fejed. Tekinteted a talajra fókuszáljon, egy ponton valamennyire a test előtt. Tartsd ki legalább 30 másodpercig, kijövetelnél kilégzésre lassan engedd vissza a talajra a bal lábat, és állj  vissza a harcos 1-be.

degrassi fogyás vietnami súlycsökkentő tábor

Engedd le a karokat, és lépj vissza tadászanába. Ismételd meg a másik oldalra is!

degrassi fogyás

Variációk Ha gondod van az egyensúlyozással, használj széket, vagy egyszerűen a falat, a tenyerekkel megtámaszkodhatsz rajta. Degrassi fogyás megemelt talpadat is nyomhatod falhoz, ha így stabilabbnak érzed magad.

degrassi fogyás

A kartartásokkal is lehet variálni, kezdők lehet, hogy biztosabbnak érzik magukat, ha a tenyereket összesimítják a mellkas előtt: kép: mindbodygreen.

Hasonlóhozzászólások