Anya fogyás. Így érte el az álomalakját: 45 kilót fogyott a családanya | Well&fit

anya fogyás

anya fogyás

Sokáig így volt ezzel Kim Lee is, mígnem súlya bőven száz kiló fölé kúszott, és tudatosult benne, hogy változtatnia kell.

Ez arról szólt, hogy kigyulladt az otthonunk, és én nem tudtam kijutni, mert a tűzoltók nem anya fogyás kiemelni az égő ágyamból. Rettenetes volt.

Sikeres FOGYÁS 2020-ban - Stílus csevej Anettel

Kim addig szinte mindig finomságokkal tömte magát, és kisebb-nagyobb problémái elől is az evésbe menekült. A mozgást pedig kerülte, amire — ha felhozták neki — az volt a válasza, hogy a éget zsír szárny miatt nem igazán tud sportolni.

fat loss regisztráció hogyan lehet lefogyni, egyszerű és egyszerű

A 40 anya fogyás anyuka a fent említett álom hatására döntött úgy, hogy véget vet az addigi életmódjának, és búcsút mond a kifogásoknak. Borzalmas volt, megrázó, de ráébresztett arra, hogy cselekednem kell.

fogyás könnyű és könnyű

Kim diétával kezdte: nem evett cukros és zsíros ételeket, majd egy fogyiprogramra is vállalkozott, melynek értelmében a keményítőt is likvidálta étrendjéből, és minden nap 10 percet mozgásra szánt. Először kíméletes mozgásformákat választott, mint a séta vagy anya fogyás tempósabb gyaloglás, de így is látta az eredményt néhány hét után. Azt javasolta, adjak le még legalább 15 kilót, ami idén anya fogyás sikerült is. A tanársegédként dolgozó anyuka nemcsak azért gondolja ezt, mert megszűnt a hátfájása, hanem azért is, mert életének fontos része lett a rendszeres mozgás és az egészségesebb étrend.

anya fogyás természetes kiegészítő fogyás

Reggelire általában főtt tojást és spárgát fogyaszt, ebédre salátát sovány csirkemellel, vacsorára pedig halat eszik párolt zöldségekkel. Manapság már nem fogyaszt ilyeneket, de azt mondja, semmi sem hiányzik neki régi kedvencei közül.

Fotó: Daily Mail.

éget zsírt a testből

Hasonlóhozzászólások