Zsírégetési szakaszok

Zsírégető edzés

zsírégetési szakaszok

Nedvesítse meg a pánt elektróda területét. Csíptesse a pántot mellkasa köré és igazítsa magára a pántot. Csatlakoztassa a csatlakozót.

észak- tyneside fogyás csepp font a mérlegeléshez

A pulzusérzékelő akkumulátorának hosszabb élettartama érdekében csatlakozót minden használat után vegye le a szíjról.

Az izzadságtól és a párától benedvesedhetnek az elektródák és aktív maradhat a pulzusérzékelő. Ennek eredményeként csökkenhet a pulzusérzékelő akkumulátorának élettartama.

A pulzusérzékelő karbantartásával kapcsolatos további, részletes információért lásd a Polar H1 pulzusérzékelőre vonatkozó Tisztítással kapcsolatos utasításokat. Az edzés elkezdése Vegye fel a pulzusszám monitort és a pulzusmérőt.

Szupergyors zsírégető program csajoknak

Idő üzemmódban, nyomja meg egyszer az OK gombot a várakozás üzemmód megnyitásához. Várjon amíg a pulzusszám monitor megtalálja pulzusát, majd nyomja meg ismét az OK gombot az edzés rögzítésének elindításához. További információkért, lásd Edzésbeállítások. Az edzésfájl csak akkor kerül mentésre, ha a felvétel több mint egy percig tartott.

lehet egy jacuzzi, hogy lefogy?

Az edzés időtartamának mérése Az FT7 segítségével lemérheti zsírégetési szakaszok edzések hosszát is anélkül, hogy használná a pulzusérzékelőt. Az edzés időtartamának méréséhez nyomja meg kétszer az OK gombot. Started Elindítva felirat jelenik meg. Itt az eltelt időt követheti figyelemmel.

Ha a Check heart rate transmitter! Ellenőrizze a pulzusszám jeladót!

Profi zsírégetés

Egy összefoglaló ablak jelenik meg, amelyen ellenőrizheti az eltelt időt. Zsírégetés, vagy állóképesség fejlesztése Edzés közben a Polar FT7 megjeleníti a zsírégetéshez és az állóképesség fejlesztéséhez szükséges optimális edzésintenzitást.

Az intenzitás napi erőnléti és mentális állapotától függően változhat. Az edzésszakasz felvételének elkezdésekor az FT7 zsírégetési szakaszok a jelenlegi állapotát, és ha szükséges, annak megfelelően szabályozza az intenzitást. Ez zsírégetési szakaszok intelligens pulzusmérő észleli testének napi állapotát a pulzusszámból és a pulzusszám-változásból.

Az FT7 - mint egy intelligens edzésvezérlő computer - a pulzuszámból és a pulzusszám változásából következtethet szervezetének aktuális zsírégetési szakaszok állapotára. Amennyiben teste regenerálódott az előző edzések után, és nem fáradt, vagy feszült, akkor készen áll egy intenzívebb edzésre.

vérszegénység miatt fogyni fog zsírégető harcos labor

Az edzés hatása valós időben az órán kerül kijelzésre. A zsírégetési és állóképesség fejlesztési zónákat egy függőleges pontozott vonal határolja.

Zsírégetés

Az FT7 automatikusan érzékeli ezt a határvonalat, és jelenlegi állapotának megfelelően átkapcsol. Jelenlegi pulzusszáma A pulzusszám érték korlátozása a zsírégetés és állóképesség intenzitási zónák hogyan lehet lefogyni anélkül, hogy elveszne hüvelyk. FATBURN Zsírégetés a szív jel a vonal baloldalán van Ebben a zsírégető zónában pulzustartományban kisebb intenzitással edzünk, a szervezet zsírégetési szakaszok felgyorsul, így hatékonyabbá válik a zsírégetés.

FITNESS Állóképesség a szív jel a vonal jobboldalán van Ebben a zónában az edzésintenzitás nagyobb és Ön növeli a kardiovaszkuláris állóképességét, vagyis erősíti zsírégetési szakaszok szívét és élénkíti az izmok és a tüdő vérkeringését. A fő energiaforrást a szénhidrátok jelentik.

Az adott edzésszakasz zsírégetési szakaszok függően, zárolhatja a Fatburn Zsírégetésivagy Fitness Állóképesség zónát.

Szupergyors zsírégető program csajoknak

A zároláshoz, a kívánt zónában nyomja meg egy másodpercre az OK gombot. Fat burning zone Zsírégetési zóna zárolva vagy Fitness zone locked Állóképesség zóna zárolva felirat jelenik meg.

bd fogyás tippeket súlyt veszít a zsír elvesztése érdekében

Ha az zsírégetési szakaszok túl kemény, vagy túl könnyű a pulzusmérő óra egy hangjelzést ad ki. Például, ezen a képen a zsírégetési zóna zárolva van. Egy zóna zsírégetési szakaszok feloldására, egy másodpercre nyomja meg az OK gombot. Edzés alatt Az edzés felvétele alatt a következő információk kerülnek megjelenítésre.

Hasonlóhozzászólások