Zsírégető oldal

ZSÍRÉGETŐK

A legtöbb ember nem a jógát választja, ha fogyni akar — nagy kár is érte!

36 éves vagyok, és nem tudok lefogyni fogyás Harrison

Hogy miért? Ez a 6 zsírégető jógapozíció úgy szabadít meg a kilóktól, mint semmi más!

euróhullám súlycsökkenés fogyni középkorú nő

Lefelé néző kutya Ereszkedj le négykézlábra, helyezed a tenyereid vállszélességben a földre, óvatosan nyisd szét az ujjaidat, majd óvatosan nyomd fel a csípődet az tartós fogyás felé. Fontos, hogy a gyakorlat közben minél jobban próbáld meg kiegyenesíteni a lábaidat, mert ez a jógapóz csak így lesz helyesen kivitelezve!

A lefelé néző kutya pozíció során úgy zsírégető oldal kinéznie az egész testednek, mint egy nagy nyomtatott V betűnek. Ez a póz egyébként a jógázók és az ülőmunkát végzők zsírégető oldal kedvenc gyakorlata, mert egyszerre nyújtja meg a kar- zsírégető oldal lábszalagokat, valamint lazítja el a vállizmokat.

ha savanyú cucc éget zsírt?

zsírégető oldal Plank póz A világ egyik legnehezebb hasizomgyakorlatának tartják a következő jógapozíciótmelyet nagyon könnyű elrontani, úgyhogy figyelj a pontos leírásra! Nincs más dolgod, mint négykézlábra zsírégető oldal úgy, mintha csak fekvőtámaszt szeretnél végezni — azaz, nyújtsd hátra a lábaidat, támaszkodj a lábujjaidon, a tenyeredet helyezd vállszélességben a padlóra, a karjaidat pedig egyenesen és feszesen nyújtsd ki!

A pozíció lényegében kész is, ám figyelj arra, hogy a fejed, a törzsed és a nyakad nagyjából egyenes legyen és, hogy ne ereszd le a popsidat a föld felé!

zsírégető oldal

Lótusz-póz Feküdj le hason fekvésben a földre, nyújtsd ki a karjaidat szorosan a tested mellett, majd szorítsd össze a fenék-és a vállizmaidat. Lélegezz mélyeket és nézz előre, miközben megemeled a fejed, a nyakad és a felső törzsedet, utána pedig emeld fel a karjaidat is. Ezek után szorítsd össze zsírégető oldal belső combizmaidat és billentsd fel a lábaidat is!

hogyan kell használni a wow karcsúsító gélt

A pozíciónak úgy kell kinéznie, mint egy lapos u-betűnek, vagy egy tányérnak. A gyakorlat kiválóan erősíti a hasi izmokat, melyektől pillanatok alatt le fog rólad olvadni az zsírégető oldal fránya úszógumi! Oldalt nyújtó-póz Csakúgy, mint a legelső gyakorlatban, ennél a pozíciónál is ereszkedj le négykézlábra, azzal a különbséggel, hogy a jobb talpadat a jobb tenyered mellé helyezed 90°-os szögben.

Utolsó 1. Rövid összefoglaló a    zsírégetők -ről. Ide kattintva olvashatod Legjobb  zsírégető k? Kérdezted már Te is?

Ezek után óvatosan nyújts ki hátra a bal lábadat, kissé oldalazva fordulj el balra és emeld fel az ég felé a bal karodat. Ha pár másodpercig ki tudod tartani a pozíciót, az már tökéletes!

a legjobb helyek a fogyáshoz 25 legnépszerűbb zsírégető eszköz

A gyakorlatot ezután ismételd meg a másik oldalon is és mindig zsírégető oldal rá, hogy mélyeket lélegezz a póz kitartása zsírégető oldal, alatt, és után is! Fotó: iStock.

Hasonlóhozzászólások