W30 fogyás,

W30 fogyás

Fórum témák

Csak úgy lehet elérni a kevesebb hamutartalmat??? A nyáron kissebb viszkozitás sok pályázás mellett nem bosszúlja magát? Nos a tapasztalatom az hogy semmivel se tud többet.

Az elején még azt hittem, de semmivel se jobb. Eddigi tapasztalatom a W30 fogyás Molly mellé teszi a voksot Mos2 adalékkal.

Kapcsolódó kérdések:

Lassan itt a következő olajcsere ideje, most Motult fog kapni, de ha az se válik be akkor marad W30 fogyás Moly. Akkor Szamosiék is ezért mondták nekem a 30ast inkább Itt írtam korábban, h a dpf miatt a 30ast ajánlották igaz akkor még n tudtam h a hamutartalom miatt Megnézem a seléniáról hátha találok vmi gyári adatot a hamura és egyéb dolgokra nézve, h össze tudjam hasonlítani a xado asával.

A tshez végig seléniát használtam használok ott biztos nem váltok, igazából a dieselnél is inkább gyári használnék, de ha van jobb a motornak W30 fogyás a dpfnek egyszerre akkor lehet kipróbáljuk mást Régebben dicsérték itt a xado termékeit ezért nézegetem ezt a márkát Aztán lehet végül csak selénia marad A 10W60 kell neked.

hogyan lehet eltávolítani a test zsírdaganatát

A gyár a TS-nél nem véletlenül módosította az ajánlást a 2. Piritu al jefferson fogyás 1. Megadták a hamutartalmat is ami eddig a legkevesebb azon olajok közül amiket néztem De ha vkinek W30 fogyás jobb ötlete persze meghallgatom Kézikönyv nem részletezi angol alfa fórumokon meg arról írnak, h régebbi 1,9 jtdhez az újakhoz az ??

Nem beszélek le senkit a as benzinről, csak tájékoztatok a valóságról.

Most már totál tanácstalan vagyok Ha már eddig is Castrol van benne és neked tetszik, akkor W30 W30 fogyás használhatod. A Seléniától hangos lett, a Castroltól csendesebb. Azért azt nem egészen értem, hogy ha a jelenlegi 10wnal - ami a szervízkönyvben is szerepel - elégedett vagy, akkor miért akarsz a es olajjal kísérletezni?

Termékelőnyök

Alfa GT 2. A szerviz ezt a Liquid Molly 10W at rakta bele amitöl érzésem szerint egyáltalán nem volt szép hangja a motornak egyszerüen hangos volt és alapjáraton is szinte rezgett az autó.

Közben kiderült ,hogy elég szépen eszi is de nem akartam ugyanézt a szart beletenni ezért megnéztem egy német oldalon ,hogy mit ajánlanak.

W30 fogyás

Tudom a Selenia Castrol supercars 10wW Bár a Castrol W30 fogyás nekik nincs olajuk a drágasághoz de hogy nagyon szépen jár töle a motor az biztos. Halk zajtalan egyszóval én csak ajánlani tudom bár az ára miatt sokan meggondolják de a selenia sem sokkal olcsobb.

A kérdésem az lenne biztos hogy kell nekem a 10w?

  1. Border terrier fogyás
  2. Nekem volt 2t City esem tavaly, 73 kg vagyok, de nem volt egy erőgép.
  3. Olajok, kenõanyagok
  4. Na ma voltam a Mirainál 4 éves szervízen.
  5. 10 kg fogyás havonta

Nem száguldokjanuár végen lesz csere megint 10 ezernél sokan mondják a 5w böven jo. Igen de melyik?

W30 fogyás

Boldog uj évet mindenkinek! A motornak W30 fogyás és a dpf-nek is egyszerre jó :- Engem meg ez így megnyugtat, szóval nekem is.

BlacKSouL addikt Nem akkor ken jól az olaj, mikor alig bírod kavarni a kanállal, hanem amikor hígan folyik magától.

A DPF a kiégetése során eltávolítja a megkötött kormot, de a hamut nem tudja, az folyamatosan halmozódik benne egészen a teljes eltömődésig. Ezért, ennek a késleltetéséért kell bele ilyen olaj.

Reeckatee írta: bcsillag írta: Nincs baj a chippel, de ettől még "csak" lovas lett a gép, mint a 16 szelepes CDTI gyárilag.

Hasonlóhozzászólások