Vékony készlet

Faber-Castell Radírozható vékony zsírkréta készlet - 12 darabos - Gyerekjátévekakft.hu

Vékony, flexibilis hordozón, aluminium-oxid csiszolófelszínnel Négy különféle csiszolófelszín a durvától a szuperfinomig és két koronaméret normál- és extravékony Mindegyik koron színkódolt a könnyebb beazonosíthatóságért Könnyen cserélhetõ korongok, gyári Pop-On rendszerû mandrell Törés rezisztens és sterilezhetõ mandrel Indikációk: Sof-Lex polírozó korongok és finírozó csíkok kompozit, kompomer, fém és kerámia polírozására Sof-Lex polírozó korongok az anterior és posterior restaurációk labiális és lingvális felszíneihez Technikai információk: Sof-Lex rendszer a durvától a vékony készlet felszínig kínál különféle polírozófelszíneket, melyek könnyen cserélhetok és színkódoltak, a gyors és biztonságos használat érdekében Megfordítható korongok A vékony készlet felszín polírozására a vékony készlet fogak felsértése nélkül.

hogyan veszít egy kövér pad? lefogyhatnék a zumba által

Gyors- és könnyu korongcsere Csak egy pattintás, és a helyén is van az új korong. Színkódolt A sötéttol a világos felé haladó sorrend egyértelmuvé teszi megfelelo lépést a polírozás vékony készlet.

vékony készlet

Két méretben A szükségletek szerint: Maximális csiszoló felszín Alacsony profilú mandrel, kis befogógyuru. A legmegfelelobb vastagság, és hajlékonyság Amire éppen szükség van: normál, vagy extra vékony korongok.

fogyás büdös poo

Hasonlóhozzászólások