Veszteség Libanon. 5,3 százalékos visszaesést várnak Japánban

veszteség Libanon lc ideális fogyás

Jog Halálos áldozatokat követelt a Dél-libanoni Hadsereg dzsezzíni veszteség Libanon Az Izraellel szövetséges Dél-libanoni Hadsereg SLA kedd hajnalban megkezdte veszteség Libanon az izraeli biztonsági övezettől északra fekvő Dzsezzín térségéből, amelyet 14 éven át ellenőrzött.

Az SLA kivonulását két pokolgép robbanása zavarta meg.

a tokyo hiúság lefogyott le kellene fogynom, mielőtt súlyokat csinálnék

Az SLA fegyveresei először egy előretolt őrhelyet ürítettek ki Rum falunál. Erről az őrhelyről tartották veszteség Libanon ellenőrzés alatt a dzsezzíni beékelődés és a tengerparti Szidón, Dél-Libanon közigazgatási központja közötti átkelőt.

Antoine Lahad tábornok, a kivonulást irányító SLA-főparancsnok hétfőn jelezte előre Dzsezzín kiürítését, amely szerinte napig tarthat.

veszteség Libanon

A tábornok óva intette a Hezbollahot attól, hogy a harcok miatt csaknem szellemvárossá vált Dzsezzínből pokolgépes merényleteket hajtson végre.

Izrael bombázni fogja a térséget, később pedig elnépteleníti - vélekedett Veszteség Libanon.

I Love Beirut, Lebanon

Ehud Barak megválasztott izraeli miniszterelnök egyik közeli munkatársa úgy nyilatkozott, hogy az SLA távozása a szélesebb értelemben vett dél-libanoni kivonulás első lépése lehet, bár kijelentette: a Dzsezzín térségében súlyos veszteség Libanon sorozatát elszenvedett SLA egyedül döntött a körzet kiürítése mellett.

Izrael és szövetségese Dél-Libanon egyes részeit már óta ellenőrzése alatt tartja. A jelenlegi biztonsági övezetet ben létesítette az izraeli vezetés, miután az es inváziós erő nagy részét kivonta Libanon déli részéből.

felső zsírégető tippek gorilla zsírégető

A zóna létrehozását a határon átnyúló gerillatámadásokkal, azok megakadályozásának szükségességével indokolták. Barak megválasztása veszteség Libanon ígéretet tett arra, hogy egy éven belül kivonja az izraeli hadsereget a 15 kilométer széles biztonsági övezetből.

A polkolgépes merényletekben - amelyek elkövetését a Teherán és Damaszkusz által támogatott Hezbollah síita szervezet vállalta bejrúti közleményében - két katona meghalt.

módszer fogyni egy héten belül képes a jalapenók zsírt égetni?

A merényletre válaszaként az Izraeli harci repülőgépek támadást intéztek Hezbollah-állások ellen Dél-Libanonban. Biztonsági források úgy tudják, hogy az izraeli gépek két rakétát lőttek ki a sííta gerillák állásaira.

nem zsírégetők, hogy forró legyen ha savanyú cucc éget zsírt?

Egyelőre nem érkeztek jelentések arról, hogy az izrael légitámadásnak vannak-e halálos áldozatai, sérültjei.

Hasonlóhozzászólások