Plymouth fogyás

Plázs: Csak placebo a fogyást ígérő étrend-kiegészítők | vekakft.hu

Milanovich Domi A környezettudatos emberek 4 fő ismérve Csak elképzeled, hogy fogysz, és csak úgy olvadnak le rólad a kilók!

plymouth fogyás

Vizualizációs technikával fogyni? Az lehetetlen. De bizony, lehetséges - állítja a tudomány.

fogyni hogyan kell enni elveszítik a hátsó zsírokat

A diétán és testmozgáson túl itt egy újabb segítség a notórius fogyókúrázóknak. Linda Solbrig és munkatársai az Egyesült Királyságbeli Plymouth-i Egyetemen a fogyást elősegítő motivációs terápiák plymouth fogyás vizsgálták: egy hagyományosnak mondható, beszélgetésen alapuló terápiát és egy merőben új, vizualizációs technikán alapuló terápiát hasonlítottak össze.

Étrendkiegészítővel sem plymouth fogyás fogyni A legújabb kutatások nem találtak bizonyítékot arra, hogy a súlycsökkentő étrendkiegészítők valóban megkönnyítenék a fogyást A stockholmi Nemzetközi Elhízás Kongresszuson bemutatott új kutatások nem találtak bizonyítékot arra, hogy a súlycsökkentő étrendkiegészítők valóban megkönnyítenék a fogyást. Thomas Ellrott, a németországi Göttingeni Orvosi Egyetem Táplálkozás és Pszichológiai Intézetének vezetője és kutatócsapata kilenc népszerű étrendkiegészítőt vizsgált placebo készítményekkel összehasonlítva, köztük például az L-carnitinet, a káposztaport, rosttablettákat, és babkivonatot. Azért, hogy a készítmények neve ne befolyásolja a kutatást, a termékcsomagolást és a fogyasztói tájékoztatókat megváltoztatták. Összesen túlsúlyos vagy elhízott, középkorú résztvevőnek adtak placebo készítményt vagy a vizsgált termékek valamelyikét, a gyártók által javasolt dózisban — összesen nyolc plymouth fogyás keresztül.

Az MI súlycsökkentő programba belépő személy tanácsokat kap, amelyekkel megpróbálják arra ösztönözni, hogy változtasson életmódján a fogyás érdekében, a FIT-ben pedig arra plymouth fogyás a jelentkezőket, hogy a lehető legpontosabban képzeljék el, milyenek lennének akkor, ha a kívánt testsúllyal élnének.

A kutatók nyilván arra plymouth fogyás kíváncsiak, hogy melyik terápiás módszer — az MI vagy a FIT — vezet eredményre, tanulmányukat az International Journal of Obesityben jelentették meg.

hogyan lehet hatékonyan lefogyni otthon

Hagyományos terápia vagy vizualizációs technika? A kutatók azt találták, hogy a FIT-ben résztvevők átlagosan ötször!

plymouth fogyás

Pontosabban, a FIT-csoport résztvevői 6,3 centiméterrel többet veszítettek a derékbőségükből, mint az MI csoport tagjai. Ez egyébként átlagosan fejenként 4,11 kg súlyveszteséget jelent a Plymouth fogyás, szemben a MI-társaság 0,74 természetes italok a zsírtartalomhoz átlagával. Ez a technika különösen hatékony lehet tehát azok számára, akik valóban nehezen tudják fenntartani a plymouth fogyás motivációját a mindennapokban.

GYORS FOGYÁS EGY HÉT ALATT - élelmiszerek a DETOX héthez

A módszerről itt olvashatsz bővebben, arról pedig, hogy hogyan  ne menjen a súlycsökkentő program és a fogyás az egészséged rovására,  az alábbi linken tudhatsz meg többet: Ne maradj le semmiről!

Hasonlóhozzászólások