Penelope fogyás, A Dukan-módszer, avagy a sztárok diétája

penelope fogyás
Penelope Cruz nemrég egy neves külföldi magazinnak elárulta, hogy ő a szoptatással van így.

Mínusz 5 kg penelope fogyás hét alatt! A legtöbb sztár addig rejtegeti alakját a szülés után, míg tökéletes formába nem lendül, természetes zsírégetési technikák Penelope Cruz esetében más a helyzet: a 39 éves színésznő penelope fogyás héttel második gyermeke születése után már büszkén mutatkozott bikiniben!

penelope fogyás fogyni 20 font 3 hét alatt

A gyönyörű filmsztárt korzikai nyaralásán kapták lencsevégre, ahol önfeledten pancsolt a tengerben férjével, Javier Bardemmel és kisfiukkal, a kétéves Leóval, miközben egyszer bikini-felsőjétől is megvált. Penelope fogyás egyik brit napilap internetes oldalára felkerült képeken kitakarták ugyan a színésznő melleit, de az jól látszik, hogy alaposan megnőttek a szülés penelope fogyás.

Ahogyan az is, hogy nem sietteti a fogyást: még nem szabadult meg a pluszkilóitól, ami sokak szerint jó példát mutat a világ összes kismamájának.

penelope fogyás

Hiszen a szülés után nem a súlycsökkentés kellene, hogy a legfontosabb legyen, hanem az, hogy a mamák elég időt tölthessenek penelope fogyás kisbabáikkal. Ezt most Penelope is megteszi, sőt a családi nyaraláson ügyelt arra, hogy mindkét gyermekével eleget foglalkozhasson.

penelope fogyás

A színésznő és férje mindig is fontosnak tartották a családot, és azt, hogy egymással is legyen idejük és lehetőségük törődni — talán ennek köszönhető, hogy kapcsolatuk immár 6 éve boldog és botrányoktól mentes.

A gyönyörű sztár persze előbb-utóbb szeretné majd visszanyerni az alakját, amiben valószínűleg ismét nagy szerepet kap majd kedvenc mozgásformája.

FOGYÁS - a 10 legfontosabb tipp

Ez talán azért lehet, mert a táncot már hamarabb megszerettem, és hozzászoktam ahhoz a fegyelemhez, amit ez megkövetel. A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

penelope fogyás segít a bowling a fogyásban?

Mindig jóllakom, de arra figyelek, hogy egészséges hozzávalókból készült ételek kerüljenek a tányéromra. Penelope azt is fontosnak tartja, hogy egészségtelenebb kedvencei helyett egészségesebb alternatívákat válasszon, így például gyakran szerepel az étrendjében barna rizs és mangó.

Kapcsolódó cikkek

Ez utóbbi biztosan szép emlékeket idéz számára azokból az évekből, amikor testvérével, Monicával sikeres ruházati termékeket terveztek a Mangónak. Penelope fogyás kívül az elmúlt évek során megtanulta, hogy sokkal jobban kell figyelnie az egészségére, mint például húszas évei elején tette. Külföldi források szerint nemrég letette a cigarettát, több vizet iszik és arra törekszik, hogy mindig eleget aludjon — ez most két kisgyerek mellett nem egyszerű számára, de ott próbál egy kicsit penelope penelope fogyás, lazítani, ahol csak tud.

penelope fogyás szárazföldi légy fogyás

Penelope fogyás Oscar-díjas sztár edzésprogramja kardio- és erősítő gyakorlatokból áll, de gyakran beiktat némi súlyzózást, táncot, Pilatest vagy a természetben is végezhető mozgásformákat — szeret kocogni, sétálni és úszni, és a munkájával járó stresszt elsősorban jógával oldja. Fotó: Profimedia — Red Dot.

masoor dal a fogyás érdekében

Hasonlóhozzászólások