2005

Az egy toló paneles ablak jellemzői 

 

-82mm-es beépítési mélység

-Minimum gyártási méret 50x60 cm

-Maximum gyártási méret 240*155 cm

-Üvegezés 2 rétegű Ug=1.1 W/m2K

-Rendelhető gyárilag integrált szúnyoghálóval

-2 ponton záródó fél fordítós kilincs

-jobbos és balos kivitelben

-állítható résszellőző funkcióval

-fokozat mentesen állítható

Toló ablak | toló paneles ablak

 

Működése

Az egy toló típusú ablak belső panelje ( szárnya ) a tokban oldal irányba jobbról balra vagy balról jobbra mozogva biztosítja a szerkezet működését, külső panelje pedig fix. Legnagyobb előnye a helytakarékosság, mert használat közben nem vesz el helyet sem a belső sem a külső térből, valamint az egyszerű görgőkön guruló, hibamentes működés.

 

Tetszőlegesen beállítható a szellőztetés mértéke, a mozgó panelt nyithatjuk akár résnyire, vagy akár teljesen áttolva az ellenkező oldalra. Az ablak paneljei a tokba vezetődnek, ezért soha nem csapkodhatja a huzat. A termék rendelhető jobbos és balos kivitelben.

Tisztítása 

Csukott állapotban a belső oldal teljesen hozzáférhető. Ha az kész , akkor van lehetőség a belső mozgó panel kivételére a tokból a következőként : körülbelül 5-10 cm-re elhozzuk az oldalától, a tok felső részén elhelyezett kiemelésgátlón túlra, ezután a panelt két oldalt megfogjuk, felemeljük, majd az alját magunk felé húzva leengedjük. A külső panel fix, annak külső részét kihajolva vagy kívülről tudjuk tisztítani.

Gyárilag szúnyoghálóval is rendelhető

Ablakrendszereink gyárilag tartalmazzák a tokba beépíthető szúnyogháló helyét. . A termékbe helyezhető szúnyogháló nagy előnye, hogy a rovarok nem tuják megkerülni, ráadásként a felezett verzió akár oldal irányba jobbról-balra, vagy balról-jobbra tolható a mozgó panellel párhuzamosan. A háló kerete alumínium profilból készül, fehérre színterezve. A szúnyogháló opcionálisan rendelhető, az nem alaptartozéka az ablaknak.

ABLAKOK

AJTÓK

REDŐNYÖK

SZÚNYOGHÁLÓK

SZÚNYOGHÁLÓK

KIEGÉSZÍTŐK

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA