Karcsúsító szuperhatalom. Illés László

Karcsúsító szuperhatalom RAF lesz a legnagyobb vesztes?

menopauza életkor lefogy

Hogy igen nagy a zűr Karcsúsító szuperhatalom a védelmi erő anyagi helyzete körül is az már jó ideje nem karcsúsító szuperhatalom, szépen kibontakoztak részletek az elmúlt időkben.

A küszöbön álló masszív megszorítási csomag végső tartalmának hivatalos bejelentését október végére ígérték a britek.

karcsúsító szuperhatalom

David Cameron brit miniszterelnök csütörtökön egyeztetett Liam Fox védelmi miniszterrel a Strategic Defence and Security Review részleteivel kapcsolatban. A vélhetően már meglehetősen végleges állapotú dokumentum értelmében úgy tűnik karcsúsító szuperhatalom RAF lesz a megszorítások legnagyobb vesztese. Azt már korábban is pedzegették, hogy a mintegy gépes Tornado GR4 és GR4A gépparknak elég keményen odavágnak és hogy a Tornado századok között nagy ritkítás lesz, azt a mostani tárgyalásról kiszivárgott értesülések is alátámasztani látszanak.

lefogy a karbantartás?

Ezen, természetesen nem megerősített értesülések szerint a RAF egyben több bázisának is búcsút inthet majd. A szárazföldi erők kapcsán ugyan a szintén korábbi híreszteléseknek megfelelően csökkentések várhatóak a páncélos és tüzérségi alakulatok körében, azonban állítólag sikerült cirka 20 yq10 fogyás megtartani a fegyvernemnél karcsúsító szuperhatalom.

sör rossz a fogyáshoz fogyás twister

A Royal Navy a szeptember elejei rémhírekkel ellentétben elviekben mégiscsak biztonságban tudhatja mindkét Queen Elizabeth-osztályú hordozóját és az atom-tengeralattjárókat is békén hagyják. Ellenben négy Type as fregattnak állítólag annyi és persze az FB beszerzés is várhatóan megnyirbálásra kerül. Ezek is érdekelhetnek.

karcsúsító szuperhatalom kutya fogyás

Hasonlóhozzászólások