Ikrek fogyni

Ezt edd, ha IKREK vagy!
De most, amikor az ikreidek itt vannak, miért ragadnak ezek a plusz fontok, amikor már nincs rá szükség? Az egészséges terhesség általában megköveteli, hogy egy nő fontot nyerjen a kilenc hónapos terhesség ideje alatt.

Az emésztőrendszerhez igazított diétáé a jövő A különböző diétás irányelvek és javaslatok helyett az egyén emésztőrendszeréhez igazított diéta ikrek fogyni, ami valóban hatásos lehet az életmódváltásra és a testsúlyproblémák leküzdésére. A legfrissebb kutatások bebizonyították ugyanis, hogy a különböző embereknek különböző szükségleteik vannak, ha eddig nem lett volna egyértelmű.

A kutatók több mint ezer amerikai és brit felnőttet vizsgáltak, köztük ikerpárt két héten keresztül.

elveszíti a zsírt a testből

Rendszeresen mérték vércukorszintjüket, figyelték ikrek fogyni és vérzsír-értékeiket, miután ugyanazokat az ételeket, muffint és cukros italt fogyasztottak. Emellett vizsgálták a bélflórájukat és alvási, edzési szokásaikat is. A kutatók megfigyelték, hogy nemcsak az egymással kapcsolatban nem álló, teljesen különböző emberek, de még az egypetéjű ikrek sem reagáltak ugyanúgy az azonos ételekre.

ikrek fogyni

A kutatás eredménye nem azt jelenti, hogy teljesen el kell vetni az általános irányelveket és ajánlásokat.

Ezek jó kiindulópontot jelentenek, hiszen alapvetően érvényes mindenkire, hogy mennyi rost fogyasztása egészséges például. Ám sok táplálkozási kérdésre csak az egyén anyagcseréjét és adottságait figyelembe véve lehet válaszolni.

Olajos magvak - fogyni vágyóknak is!

Ilyen kérdések például, hogy ki lehet-e hagyni a reggelit, az alacsony szénhidrát- vagy alacsony zsírtartalmú ikrek fogyni segíti jobban a fogyást? Ezekre a kérdésekre a genetika helyett az ember bélflórájában kell keresni a választ. Még sok kutatnivaló van az itt élő mikrobiommal kapcsolatban, ám mint oly sok minden máshoz az egészségünkkel kapcsolatban, a fogyáshoz ez lehet a ikrek fogyni a tanulmány szerzői szerint.

Ikrek fogyni Time.

ikrek fogyni fogyni szimbólum

Hasonlóhozzászólások