Éget zsírkészlet, Vadonleső - Ürge

Index - Tudomány - Hőkamerával látható az ember zsírkészlete

Támogass te is!

ku med fogyás

Hőkereső kamerákat megmérhető az emberek barna zsírszövetei, és brit kutatók ezzel a módszerrel akarják kideríteni, hogy milyen ételek fogyasztása segíti elő a jótékony hatású termelődését. A fehér zsírral ellentétben, amely elsődlegesen tárolja az energiát, a barna zsírszövet energiát éget el és hőt termel. A barna zsírszövetet ezért jó zsírnak tartják, éget zsírkészlet segít megelőzni a többletenergia tárolását.

éget zsírkészlet a zsírégető lövés

Korábban azt feltételezték, hogy barna zsírsejtjeik csak a csecsemőknek vannak, akiket éget zsírkészlet a sejtek segítenek abban, hogy melegen tartsák testüket. Az arányukat ,5 százalékra tették, nagyobb arányban a nőknél fordulnak elő.

a szerelem tehet lefogyni fogyás mtbr

Kiderült az is, hogy a barna zsír a pubertásig szaporodik, majd csökken. A Nottinghami Egyetem kutatói mostani vizsgálataikban úgy találták, hogy a barna zsír mennyiségének, valamint hőmérsékletének mérésével meg lehet határozni, hogy milyen ételek segítik az egyes embereket a fogyásban éget zsírkészlet a hízásban.

A Journal of Pediatrics című szakfolyóiratban közzétett tanulmányukban demonstrálták a szerzők, hogy a hőérzékelésen alapuló kamerákkal pontosan nyomon lehet követni az emberek barnazsír-raktárait.

jupiter fogyás cara membuat zsírégető alami

Mivel a barna zsír szor több hőt termel, mint bármely más szövettípus, a technológia nemcsak azonosítani képes a barna zsírszövetet, hanem a hőtermelő aktivitását is mérhetik vele. A módszert gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt kipróbálták, és megmutatták, hogy a gyerekeknek sokkal nagyobb a barnazsír-raktáruk, és jóval éget zsírkészlet termel hőt.

A későbbiekben azt vizsgálják meg, hogy a barna zsír miként változik meg különböző ételek elfogyasztása után - idézte a lap a kutatókat.

éget zsírkészlet tj lavin fogyás

Hasonlóhozzászólások