Fogyás parfüm, Fő navigáció

fogyás parfüm
  1. Gyors fogyás, fogyókúra, zsírégetés
  2. Francia találmány: fogyást előidéző parfüm

A személyes kémia éppúgy lecserélődik ahogy sejtjeink is, persze a mag megmarad, erre akkor jöttem rá erre amikor elkezdtem érezni hogy a testemből áradó kémia már olyan mint anyukámé, van valami közös bennünk az fogyás parfüm és a testalkatunkon kívül is. Tehát ha valakinek csak egy igazi parfümje van, akkor fogadja él mert fogyás parfüm van jól, hisz az fogyás parfüm gyakran biztonságot jelent rohanó világunkban, de fogadja el azt is hogy az parfüm a személyes kémiával elegyet alkot, így akár napszakonként is változó lehet, na meg nem mindegy a levegő páratartalma és a hőmérséklete sem.

fogyás parfüm ég a cukor a zsír előtt?

Lehet kellemes emlék, lehet fordítva igaz, de mindkettőnél előfordulhat hogy nem akarjuk a bőrünkön viselni, hisz a parfüm egy második ruha, persze lehet első is, ki hogyan érzi ezt. Honnan és hogyan kaptuk?

fogyás parfüm

Mi szükségünk van rá? A szag vagy illat sokkal több mint amennyit jelenleg tudunk róla.

fogyás parfüm

Erőt ad vagy éppen elvesz, fogyás parfüm tanít, szépen mozogni és kacsintani a világra, vagy férfiasságra nevel, határozottságra és bölcsességre.

Minden benne van ami az élethez kell. A természetes illatokkal nehéz bánni, lombikban készülő másaik nagyságrendekkel kevesebb összetevőből állnak, és én éppen ezért fogyás parfüm művészetnek a munkáimat.

Életem eddigi legjobb fogyókúrája 1. rész BF

Illatos szép-jó napot!

Hasonlóhozzászólások