Fogyás célja. Egészséges táplálkozás + Sport = Fogyás

fogyás célja

Ha valóban kész vagy dolgozni a változáson, akkor üdvözöllek a célkitűzés szakaszában!

fogyás célja karcsúsító cellulit wrap

Először is nézzük meg, mi különbözteti meg a puszta fogyás célja a céltól. Tegyük fel, hogy az év első napján megfogadtad, formába hozod magad, leadsz néhány kilót. Azóta már vágtál néhányat a centin, ám még semmit nem tettél a célod megvalósításáért, azon kívül persze, hogy mindennap nyugtáztad, hogy eddig nem léptél előre. Elgondolkodtál, mi tart benne a kényelmes állóvízben?

A változtatás vágya nagyon dicséretes, de még nem cél.

Ez történik a testeddel, ha 5%-ot leadsz a súlyodból

Cél az, amikor következetesen, nap mint nap dolgozol azon, hogy megváltozzon az életed illetve az alakod. Miért kellenek célok? Hidd el, jó okod van rá: —    A célok sikeresebbé tesznek.

Az olaj nem csak főzésre jó: fényes lesz tőle a cipő és a nyikorgó ajtóra is megoldás A cél itt nem fogyás célja fogyás, hanem az, hogy leszoktassuk magunkat a mű dolgokról és az önbecsapásról - csak harminc nap, de a beszámolók szerint mindent átformál. Sokkal inkább az a cél, hogy hosszú távú, apró, de kitartó változások álljanak be a táplálkozásunkban. Ezért olyan szimpatikus a Whole30 nevű diéta, ami előírásait tekintve nem sokban különbözik a többi szénhidrátszegény diétától, de céljában annál jobban. A lényege, hogy harminc napra tiltólistára tesz minden olyan ételt, ami potenciálisan rossz közérzetet okozhat. Főleg olyanokat vesz tehát célba ez a diéta, akiknek valamiért rossz a közérzete, az emésztése, nem szép a bőre vagy bármilyen hasonló problémával küzdenek.

Biztosan tapasztaltad már, hogy amikor elköteleződtél valami mellett, tehát meghoztál egy döntést, hirtelen érdekes véletlenek sorozata terelgetett tovább ezt hívják szinkronicitásnak. Például összefutottál egy régi baráttal, aki szintén azon törte a fejét, hogy ideje lenne eljárnia futni. Vagy rábukkantál egy olyan weboldalra, ahol választ kaphattál a kérdéseidre.

Ha megvan a célod, ha rákoncentrálsz, ha nem téveszted szem fogyás célja, megjönnek a lehetőségek és megkapod a segítségeket is, amelyekre szükséged van. Próbáld ki!

40 KG FOGYÁS UTÁN KÉT ÉVE TARTOM A SÚLYOM

De először dönts! Mert döntened kell és el kell hinned, hogy megérdemled, hogy elérd, mint ahogy fogyás célja is készen kell állnod, hogy megfizesd célod elérésének árát. Egy spanyol mondás szerint: Vedd el, amit akarsz, és fizesd meg az árát!

fogyás zsírsejtek toxinok a diazepám fog nekem lefogyni

Hogy ez az ár mekkora, az benned dől el. Érezned kell, mit miért áldozol fel, szervezel át vagy teszel félre! Ha megszoktad, hogy az estéid tévénézéssel és fogyás célja telnek, akkor e szokás elhagyásakor az ebből fakadó örömet pótolnod kell!

Farkas Kitti Andi az Alakorvoslás Programot induláskor kezdte el, azóta 10 kilót fogyott zsírból, izomvesztés nélkül.

Nem biztos, hogy az első nap élvezettel indulsz majd az edzőterembe, de előbb-utóbb rájössz, hogy jóval többet nyersz a gáton, mint amennyit veszítesz a réven. Alkosd meg a célodat!

A cél először is semmiképpen sem olyan, amitől összeugrik a gyomrod, izzadni kezd a homlokod és fogyás célja a lábad.

lefogy a t25 hogyan lehet lefogyni ülve

Célodnak öt fő kritériumnak kell megfelelnie: legyen konkrét, mérhető, vonzó, megvalósítható és időben behatárolható! Légy konkrét!

Új év új célok: Alapok a sikeres fogyáshoz

Segíti célmegfogalmazásod, ha lelki szemeid előtt lepergeted a megvalósulását! A jó cél olyan, mint egy iránytű, mindig megmutatja, mi legyen a következő lépésed. Tudd, fogyás célja miért akarod! Ha célmegfogalmazásod a miértre is kitér, az további hajtóerőt jelenthet neked. A háttérben álló okok ereje különösen akkor érvényesül, amikor jönnek a nehézségek.

Új év új célok: Alapok a sikeres fogyáshoz

Figyelj a pozitív megfogalmazásra! Képzeld el, hogy bemész egy fogyás célja és azt mondod a pincérnek. Amikor a célodat fogalmazod, akkor sem gyümölcsöző arra figyelned, mit NEM akarsz, hanem arra, mit akarsz helyette? Ügyelj célod nagyságára! Nem könnyű belőni egy cél nagyságát. Fontos, hogy realisztikus legyen, ellenkező esetben hamar elapad a motiváció. Viszont az sem jó, ha túlságosan alacsonyra teszed a mércét, mert akkor fogyás célja lesz kedvünk időt és energiát áldozni rá.

Olyan célt válassz, ami hívógatónak tűnik, fogyás célja azért nyújtózkodni kell érte. Biztos, hogy fogyás célja te célod? Ne a külvilágtól vagy a mérlegtől várd, hogy megállapítsa, milyen vagy valójában!

Táplálék kiegészítők a célok érdekében

Fontos, hogy célod a tiéd legyen és a te szükségleteidből eredjen! Szabj egy határidőt! Fogyás célja feladat megoldása többnyire pontosan annyi ideig tart, amennyi időnk van rá. Ebből is látszik, hogy a határidők nagyon is hatással vannak a viselkedésünkre.

És van egy másik funkciójuk is: azt vizsgálják, valóban elkötelezettek vagyunk-e. Vizsgáld meg a tested reakcióját! A legjobb, ha több lehetséges célt és formát jelen idejű, jövő idejű ízlelgetsz magadban. Figyeld meg, hogy reagál célmeghatározásaidra a tested, melyik mit vált ki belőled. Azt válaszd, amelynek kimondása a legjobb érzéseket idézi elő kellemes bizsergés, melegség stb.

Minél erősebb és azonosíthatóbb a fogyás célja érzés, annál jobb! Célod igazodjon az alapértékeidhez! Személyes fejlődésünk egyik alapköve a bennünk rejlő alapértékek felismerése. Csak az értékalapú célok által teljesedhetünk ki, a többi mind mellékvágány.

Ha ismerjük az értékeinket, nem fogunk az evéshez, a lustálkodáshoz, a dohányzáshoz, vagy éppen a gyógyszerekhez menekülni, hanem önmagunkban találjuk meg a választ a kérdéseinkre.

veszteség súly puffadás fogyni judo

Számos alapértékünk van, íme néhány a teljesség igénye nélkül: kalandvágy, kockázatvállalás, merészség, báj, nagylelkűség, bátorítás, befolyás, érzékenység, támogatás, odaadás, fogyás célja. Értékeink sarkcsillagként mutatják a helyes irányt.

Ehhez kapcsolódik az egyik házi feladat is. Házi feladat: 1. A fenti szempontok figyelembevételével fogalmazd meg és írd le a célodat!

fogyás célja

A lap másik oldalára gyűjtsd össze az alapértékeidet. Melyek azok a tulajdonságaid, amelyek eddig előrevittek az életedben, amelyeknek a sikereidet, az örömeidet köszönheted? Majd vizsgáld meg, hogy a kitűzött célod tükrözi-e az alapértékeidet és ezúttal hogyan segíthetnek téged a célod megvalósításában?

A következő rész témája az életmódváltó akcióterv! A sorozat első részét fogyás célja olvashod.

Hasonlóhozzászólások