Fogyás bwh. Iratkozz fel hírlevelünkre

Jobban hizlal, hogy mikor eszünk, mint az, hogy mit

Team Coverage: Valet Shot At Brigham \u0026 Women’s Hospital; 1 Dead After Police Pursuit

A Brigham and Women's Kórház BWH kutatása szerint a fogyás bwh szószok erejét adó erős paprika szerepet kaphat a fogyókúrás kezelésekben. Ali Tavakkoli sebész és munkatársai megvizsgálták, hogy a csípősséget okozó hatóanyag, a kapszaicin segítségével végrehajtott vagális deafferentációs és vagotómiás műtétek mennyiben segítik a fogyást, mennyivel kevesebb szövődménnyel járhatnak, mint a gyomorszűkítő beavatkozás.

A vagotómia a gyomor és az agy között az információáramlásért felelős bolygóideg eltávolítás. A bolygóidegi deafferentáció szintén ezzel az fogyás bwh kapcsolatos, de csupán bizonyos rostjait pusztítják el a kapszaicin segítségével.

miért nem tudok lefogyni a menopauza? segít lefogyni Edinburgh

A csípős paprika hatóanyaga azokat a rostokat semmisíti meg, melyek a gyomorból az agyba viszik a jeleket, de az ellentétes irányú kommunikációt végző részeket fogyás bwh bántja.

Ez a módszer kevesebb mellékhatással is jár.

fogyás bwh vanquish karcsúsító

A két eljárást laboratóriumban tesztelték, és kiderült, hogy a vagotómia jelentősen csökkentette a teljes testzsír-mennyiség mellett a hasi zsírdepókat is, melyek a hasi szervek közti helyeket töltik ki.

A bolygóideg deafferentációja is fogyást eredményezett, csak kisebb mértékben.

fogyás bwh pozitív súlycsökkentő mantrák

Ennek ellenére a kutatók szerint a csökkenés mértéke mégis jelentősnek tekinthető. A vagális deafferentációt követő hasi zsírvesztés mutatja az eljárásban rejlő lehetőségeket.

t3 vagy t4 zsír veszteség fogyás boksburg

A kutatók megjegyezték, hogy további vizsgálatok szükségesek, hogy lássák, a műtétek elvégezhetők-e embereken is, és a kapszaicint lehet-e adagolni közvetlenül az emberi bolygóideg-rostokra. Az eredmények azonban fogyás bwh.

fogyás bwh

Az eredményekről a Digestive Diseases and Sciences májusi kiadása számolt be.

Hasonlóhozzászólások