Fogyni Libanonban. Egy igazi könnyfakasztó libanoni lakoma Budapesten - Leila’s - Egy nap a városban

Támogass te is! A Hezbollah elleni légi csapások fokozása és újabb tartalékosok behívásáról döntött az fogyni Libanonban biztonsági kabinet tagjainak többsége csütörtökön. Az állásfoglalást befolyásolta, hogy a szárazföldi haderő veszteségei megnövekedtek Dél-Libanonban, számolt be az izraeli hadsereg rádiója, illetve egy hivatalos közlemény.

MTI Cikk mentése Megosztás Libanon nem tudja törleszteni a következő fogyni Libanonban elején esedékes 1,2 milliárd dolláros milliárd forintos eurokötvény-tartozását - közölte Hasszan Fogyni Libanonban libanoni miniszterelnök szombaton. Ez az első alkalom, hogy az egykoron a Közel-Kelet Svájcaként is emlegetett ország fizetésképtelenséget jelentett. A közel-keleti országban az államadósság eléri a bruttó hazai termék GDP százalékát.

fogyni Libanonban

Libanonban az es polgárháború óta nem volt ilyen rossz a gazdasági helyzet. Október óta folyamatosak a tüntetések.

fogyni Libanonban hogyan lehet elveszíteni és fenntartani a fogyást

A megmozdulások Szaad Haríri előző kormányfő lemondásához vezettek. A korábban egyetemi professzorként dolgozó Diab televíziós beszédében megvédte a kormány szombaton hozott döntését a szuverén adósság törlesztésének felfüggesztéséről és fogyni Libanonban hitelezőkkel az adósság átütemezésről való tárgyalások megkezdését.

Hozzátette: Libanon azt tervezi, hogy tárgyal hitelezőivel adóssága átstrukturálásáról. Az országra jelentős nyomás nehezedik a nemzetközi pénzintézetek felől. A Világbank és a Nemzetközi Valutaalap megszorító intézkedéseket követel a fogyni Libanonban támogatásért cserébe.

fogyni Libanonban aura karcsúsító központ

Hasonlóhozzászólások