Camron fogyás. További cikkeink a témában

Kipróbáltuk Jamie Oliver és Cameron Diaz étrendjét

éget zsírt párolással fogyni és zsírt otthon

A camron fogyás ugyanis - akármilyen önmegtartóztató és kemény - mozgás nélkül semmit sem ér. Egy tanulmányból az derül ki: önmagában a kalóriabevitel drasztikus csökkentése nem ele­gendő a fogyáshoz és az alacsony súly tartós megtartásához.

hogyan lehet elősegíteni a fogyás

Feltehetően a szervezet természetes kompenzációs mechanizmusáról camron fogyás szó, amelynek lényege, hogy a szervezet a bevitt kalóriamennyiség csökkentésére a fizikai aktivitás csökkenésével reagál. És mivel a fogyókúrázó nem mozog, az energia nem ég el - nem csúsznak le a kilók.

Cam'ron - Losing Weight 3

Kollégáival együtt 18 nőstény makákó majmot vizsgáltak. A majmokat, amelyek évek óta magasabb zsírtartalmú étrenden éltek, alacsony camron fogyás ételekből összeállított camron fogyás fogták - 30 százalékkal csökkentették a camron fogyás. Egy hónapon át rendszeresen megmérték a majmok testsúlyát és feljegyezték napi tevékenységüket.

camron fogyás

Meglepő volt, hogy az első hónap végére nem jegyeztek fel jelentős súlycsökkenést. Ami viszont jelentős volt a majmok aktivitásának csökkenése.

zsírégető súlycsökkentő italok szuper veszteség súlya

És ez történt a második hónapban is: a fizikai aktivitás a kalóriabevitel csökkentésével arányosan csökkent. A kutatócsoport szerint ez arra bizonyíték, camron fogyás a fogyókúrázó szervezete megpróbál minél több energiát megtartani, ezért a diétázónak egyszerűen elmegy a kedve a testmozgástól.

fogyás célja egy hónapig átszúr felesége fogyás

Cameron szerint eredményeik segíthetik az egészségügyi szakembereket abban, milyen taná­csokkal lássák el a fogyni vágyókat.

Hasonlóhozzászólások